Materiali

 

Vargjet e lira

Subjekti

Letërsia shqipe, poezia

Pershkrimi

Libri " Vargjet e Lira " përmban:
Kangët e Ringjalljes
Kangët e Mjerimit
Kangët e Përndimit
Kangët e Rinis
Libri ka 84 faqe dhe është pa ilustrime.

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Migjeni

Botuesi

Shtypshkronja " Gutenberg ", Tiranë.

Formati

19 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/3-R-49

Lloji

Libër

Citimi

Migjeni, “Vargjet e lira,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/45.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder