Materiali

 

Rose e Spine

Subjekti

Letërsi, poezi

Pershkrimi

Libri " Rose e Spine " përmban poezi e sonete lirike, disa prej të cilave, në fund kanë të shënuar muajin dhe vitin në të cilin janë shkruar ( i përkasin vitit 1867 ). Libri ka 78 faqe.

Etiketa

Koleksioni

Data

1873

Autor

Wassa, P. Effendi.

Botuesi

Stamperia di A. Coromila, Costandinopoli.

Formati

21 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

Arkiv

Lloji

Libër

Citimi

Wassa, P. Effendi., “Rose e Spine,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/44.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder