Materiali

 

Lahuta e Malcis

Subjekti

Poezi

Pershkrimi

Dorëshkrim i dy pjesëve nga “Lahuta e Malcis”. Kangë e shtatmdhetët dhe Kangë e tetmdhetët

Etiketa

Koleksioni

Data

Autor

Fishta, Gjergj

Botuesi

Formati

33 x 28 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Lloji

Libër

Citimi

Fishta, Gjergj, “Lahuta e Malcis ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/508.

Pronari