Materiali

 

L' Albania dall'indipendenza all'unione con L'Italia

Subjekti

Histori

Pershkrimi

Konferenca e Londrës dhe problemet kufitare. Mardhëniet Italo-shqiptare. Marrëveshjet ekonomike në periudhën e viteve 1926-1939.

Etiketa

Koleksioni

Data

1940

Autor

Giannini, Amedeo

Botuesi

Istituto per gli studi di politica internazionale

Formati

13 x 20 cm

Gjuha

Italiane

Identifikuesi

Al / 21 - 62 F

Lloji

Libër

Citimi

Giannini, Amedeo, “L' Albania dall'indipendenza all'unione con L'Italia,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/509.

Pronari