Materiali

 

L' Albania di re Zog

Subjekti

Histori
Biografi

Pershkrimi

Përshkrimi i qytetet dhe krahinave të Shqipërisë në kohën e Ahmed Zogut. Vështrim i përgjithshëm.

Etiketa

Koleksioni

Data

1930

Autor

Traglia, Gustavo

Botuesi

Ediz.Tiber, Roma

Formati

16 x 24 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

Al / 21 - 68 B

Lloji

Libër

Citimi

Traglia, Gustavo, “L' Albania di re Zog,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/510.

Pronari