Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(46 materiale)

Revista përmban shkrime mbi edukimin, pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e gjuhës, këndimit e aritmetikës në shkollën fillore.
Revista trajton një kurs të shpejtë për mësuesit e fillores.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 8-9-10 (1929),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/867.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi edukimin, disiplinën, rëndësinë e edukatës fizike dhe mbi të mësuarin e gjuhës, këndimit e aritmetikës në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 5-6-7 (1929),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/866.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, historinë dhe mësimdhënien e gjuhës, këndimit e matematikës në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 11-12 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/865.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, mësimdhënien e gjuhës e këndimit në shkollën fillore dhe të fizikës në gjimnaz.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit si dhe programin analitik të…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 9-10 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/864.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, didaktikën dhe historinë.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
211-274, [64] f. ; 23 cm.
Revista ka në fund dy…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 7-8 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/863.

Etiketat: