Materiali

 

Mësuesi : Vit. 6, nr. 5-6-7 (1929)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia

Pershkrimi

Revista përmban shkrime mbi edukimin, disiplinën, rëndësinë e edukatës fizike dhe mbi të mësuarin e gjuhës, këndimit e aritmetikës në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
161-233, [73] f. ; 23 cm.
Revista ka në fund një shtesë "Folklora".

Upload 09. 07. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1929

Autor

Gurakuqi, Karl

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo P. Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 5-6-7 (1929),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/866.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder