Materiali

 

Mësuesi : Vit. 5, nr. 7-8 (1928)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia

Pershkrimi

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, didaktikën dhe historinë.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
211-274, [64] f. ; 23 cm.
Revista ka në fund dy rubrika shtesë: "Goja e popullit t'onë" dhe "Fjalori"

Upload 08.07. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1928

Autor

Mikeli, Gaspër

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo P. Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 7-8 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/863.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder