Materiali

 

Mësuesi : Vit. 5, nr. 9-10 (1928)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia

Pershkrimi

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, mësimdhënien e gjuhës e këndimit në shkollën fillore dhe të fizikës në gjimnaz.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit si dhe programin analitik të lëndëve të klasës së katërt.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
275-346, [72] f. ; 23 cm.
Revista ka në fund dy rubrika shtesë: "Goja e popullit t'onë" dhe "Fjalori"

Upload 08.07. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1928

Autor

Mikeli, Gaspër

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo P. Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 9-10 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/864.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder