Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(72 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
218 f.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katholike : Vit. 49, nr. 1-12 (1939),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/625.

Etiketat:

 
Poemë
Citimi

Mjeda, Ndre, “Scodra,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/547.

Etiketat:

 
Përmban përralla dhe visare të Arbëreshve të ishujve të Greqisë, si dhe këngë kreshnikësh, trimërie dhe dashurie.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi IV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/528.

Etiketat:

 
Revista trajtoi probleme të ndryshme të fushave filozofike shkencave sociale, ekonomike, probleme gjuhësore, letrare, historike, gjeografi etj.
Citimi

Branko Merxhani, “Përpjekja Shqiptare 1939 - nr 025 - 027,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/346.

 
Revista trajtoi probleme të ndryshme të fushave filozofike shkencave sociale, ekonomike, probleme gjuhësore, letrare, historike, gjeografi etj.
Citimi

Branko Merxhani , “Përpjekja Shqiptare 1938 - nr 017,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/331.

Etiketat: