Materiali

 

Visaret e Kombit Vëllimi IV

Subjekti

Folklor shqiptar. Folklor arbëresh

Pershkrimi

Përmban përralla dhe visare të Arbëreshve të ishujve të Greqisë, si dhe këngë kreshnikësh, trimërie dhe dashurie.

Etiketa

Data

1939

Autor

Botuesi

Ministria e Arsimit

Formati

17 x 25 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Al / 9 - 14 B

Lloji

Libër

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi IV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/528.

Pronari