Materiali

 

Visaret e Kombit Vëllimi V

Subjekti

Folklor shqiptar

Pershkrimi

Libri përmban zakonet dhe traditat e Toskërisë.

Etiketa

Data

1941

Autor

Kotte, Nikolla

Botuesi

Ministria e Arsimit

Formati

16 x 24 cm

Gjuha

Identifikuesi

Al 9 - 24 B

Lloji

Libër

Citimi

Kotte, Nikolla, “Visaret e Kombit Vëllimi V,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/529.

Pronari