Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(16 materiale)

Kalendari përmban:
1. Kronologjitë kryesore, të përbotëshme dhe shqiptare
2. Kalendarin e muajve...
3. Ngjarjet e vitit 1934. - Shqipëria më 1934...
4. Shtetet e botës...
5. Njoftime të përgjithshme...
144 f. : me il. ; 20…
Citimi

Përmbledhur nga Vasil Xhaçka, “Kalendar enciklopedik : Vit. 3 (1935),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/705.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
370 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : Vit. 44, nr. 1-12 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/620.

Etiketat:

 
Artikuj morfologjik.
Citimi

Mjeda, Ndre, “Vrejtje,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/549.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" Roma
Sezione albanese
Luigi M. Ugolini, Pagine di storia veneta ai tempi di Scanderbeg e dei suoi successori
P Fulvio Cordignano S. J., Un dramma storico del 1897 nell' Albania del…
Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : volume III - IV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/454.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, sociologji, sport, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 6, nr. 12 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/209.

Etiketat: