Materiali

 

Kalendar enciklopedik : Vit. 3 (1935)

Subjekti

Kalendarë, kultura, qytetërimi, njerëz të shquar, historia

Pershkrimi

Kalendari përmban:
1. Kronologjitë kryesore, të përbotëshme dhe shqiptare
2. Kalendarin e muajve...
3. Ngjarjet e vitit 1934. - Shqipëria më 1934...
4. Shtetet e botës...
5. Njoftime të përgjithshme...
144 f. : me il. ; 20 cm

Upload 04. 10. 2016

Etiketa

Koleksioni

Data

1934

Autor

Përmbledhur nga Vasil Xhaçka

Botuesi

Libraria "Argus", Tiranë

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-G-30

Lloji

Libër

Citimi

Përmbledhur nga Vasil Xhaçka, “Kalendar enciklopedik : Vit. 3 (1935),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/705.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder