Materiali

 

Fjaluer i ri i shcypes

Subjekti

Gjuha shqipe, fjalorë

Pershkrimi

Ky fjalor është vepër me vlera të rëndësishme leksikografike. U hartua nga pjesëtarët e Shoqërisë "Bashkimi" dhe njihet nga sudiuesit si "Fjalori i Bashkimit".
526, 30 f. ; 19 cm.

Upload 15. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1908

Autor

Shoqëria "Bashkimi"

Botuesi

Shoqëria "Bashkimi", Shkodër

Formati

19 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-R-17

Lloji

Libër

Citimi

Shoqëria "Bashkimi" , “Fjaluer i ri i shcypes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 29, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/723.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder