Materiali

 

Degl' Istorici delle cose Veneziane

Subjekti

Industria

Pershkrimi

Historia e industrive të ndryshme, industria e brumit të letërs dhe kartonit, zanate dhe zeje.

Etiketa

Nuk ka etiketa per kete material.

Koleksioni

Data

1718

Autor

Paolo Paruta

Botuesi

Formati

22 x 32 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

Al 33 / 1 A

Lloji

Libër

Citimi

Paolo Paruta, “Degl' Istorici delle cose Veneziane,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 29, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/704.

Pronari