Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(13 materiale)

Kjo abetare u hartua me metodën analitiko-sintetike dhe është një ribotim i përmirësuar i teksteve të botuara më parë. Në fletën e parë një foto e Mbretit Zog I.
64 f. : me il. ; 21 cm.

Upload 21. 10. 2019
Citimi

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef, “Abetar per shkollat fillore te Shqipërisë ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/731.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
242 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 43, nr. 1-12 (1933),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/619.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" Roma
Sezione albanese
Luigi M. Ugolini, Pagine di storia veneta ai tempi di Scanderbeg e dei suoi successori
P Fulvio Cordignano S. J., Un dramma storico del 1897 nell' Albania del…
Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : volume III - IV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/454.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, edukatë e sociologji, bibliografi, histori, folklor, bibliografi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 5, nr. 11 - 12 (1933),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/197.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, sociologji, bibliografi, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 5, nr. 09-10 (1933),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/196.

Etiketat: