Materiali

 

Abetar per shkollat fillore te Shqipërisë

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Kjo abetare u hartua me metodën analitiko-sintetike dhe është një ribotim i përmirësuar i teksteve të botuara më parë. Në fletën e parë një foto e Mbretit Zog I.
64 f. : me il. ; 21 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1933

Autor

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef

Botuesi

"Luarasi", Tiranë

Formati

21 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-E-15

Lloji

Libër

Citimi

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef, “Abetar per shkollat fillore te Shqipërisë ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/731.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder