Materiali

 

Abetare kombëtare shqip : pjes' A : përgatitore vit A' shkollar

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Në faqen e tit.: "e rrjeshtuame pas parimevet të pedagogjikës e të psihollogjisë dhe e pëlqyeme prej komisionit t' arësimit me bravurën e parë prej lirash italiane 300 n. i prot. 8183"
Ky tekst u mbështet në kriteret e përcaktuara në "Programin e klasave I-II fillore", të botuar nga Shtypshkronja e Arsimit, më 1919 në Shkodër.
56 f. : me il. ; 21 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1920

Autor

Minga, Jan K.

Botuesi

Shtypshkronja italiane, Vlorë

Formati

21 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-E-54

Lloji

Libër

Citimi

Minga, Jan K., “Abetare kombëtare shqip : pjes' A : përgatitore vit A' shkollar,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/732.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder