Materiali

 

Abetare Shqip : pjes' e B' : këndimore vit i A' shkollar

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Në faqen e tit.: "e rrjeshtuame pas parimevet të pedagogjikës e të psihollgjisë dhe e pëlqyeme prej komisionit t' arsimit me bravurën e parë prej lirash italiane 330 n. i prot. 8183"
Ky tekst u mbështet në metodën analitiko-sintetike.
36 f. : me il. ; 22 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1921

Autor

Minga, Jan K.

Botuesi

Shtypshkronja "Vlorë", Vlorë

Formati

22 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-E-55

Lloji

Libër

Citimi

Minga, Jan K., “Abetare Shqip : pjes' e B' : këndimore vit i A' shkollar,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/733.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder