Materiali

 

Abetar

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Ky tekst u botua nga Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit, e krijuar pas Kongresit të Lushnjës. Hartimi i këtij teksti shquhet për një nivel të lartë shkencor dhe didaktik. Nga ana didaktike, teksti ka një ndërthurje të metodave, sintetike, analitike e rrokjesore.
92 f. : me il. ; 22 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

[1921]

Autor

Logoreci, Mati

Botuesi

Shtypshkronja G. Direttore & C., Vlorë

Formati

22 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-E-8

Lloji

Libër

Citimi

Logoreci, Mati, “Abetar ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 24, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/734.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder