Materiali

 

Abetare e gjuhësë shqyp

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Kjo abetare është shtypur me Alfabetin e Stambollit dhe ka të përdorura parimet pedagogjike-didaktike të abetareve të botuara më parë. Në pjesën e parë shtjellohen shkronjat e alfabetit, ndërsa në të dytën pjesë leximi.
72 f. ; 16 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1890

Autor

Benussi, Gaspër

Botuesi

Shtypshkronja e Shoqërisë "Dituria", Bukuresht

Formati

16 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-T-38

Lloji

Libër

Citimi

Benussi, Gaspër, “Abetare e gjuhësë shqyp,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/735.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder