Materiali

 

Fort i shkurtër e i përdorshim evetar shqip për çdo sicillë që do të mpsonjë të kënduarit e të shkruarit bukur shqip

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, abetarja e parë

Pershkrimi

Ky tekst prej 8 faqesh përfshin shkronjat e vogla dhe të mëdha të alfabetit, dore dhe shtypi. Shpjegimi është bërë duke vënë poshtë çdo shkronje përgjegjësen e alfabetit grek. Në fund janë shënuar dhjetë porositë e Perëndisë.
Kopje në kseroks.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1844

Autor

Veqilharxhi, Naum

Botuesi

-

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv

Lloji

Libër

Citimi

Veqilharxhi, Naum, “Fort i shkurtër e i përdorshim evetar shqip për çdo sicillë që do të mpsonjë të kënduarit e të shkruarit bukur shqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/736.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder