Materiali

 

Abetare e gjuhes shqip

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Teksti ka 71 mësime, në të cilat përfshihen shkronjat, rrokjet, fjalët dhe pjesët e leximit.
80 f. ; 19 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Nuk ka etiketa per kete material.

Koleksioni

Data

1888

Autor

F.[rashëri], S.[ami] H.[alit]

Botuesi

Shtypshkronja e Shoqërisë "Dituri", Bukuresht

Formati

19 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-G-32

Lloji

Libër

Citimi

F.[rashëri], S.[ami] H.[alit], “Abetare e gjuhes shqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/737.

Pronari