Materiali

 

Abetare e gjuhes shqip

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Kjo abetare është e ndarë në 54 mësime, duke përfshirë mësimin e shkronjave dhe lexime me motive atdhetare e edukative. Përdoret alfabeti i Stambollit.
62 f.[2 fl.]

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1909

Autor

Frashëri, Sami Bej

Botuesi

Shtypshkronja "Rrufeja", Konstandinopojë

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-E-15

Lloji

Libër

Citimi

Frashëri, Sami Bej, “Abetare e gjuhes shqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/738.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder