Materiali

 

Abetare e re : për shkolla fillore t' ulta djelmsh e vajzash

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Teksti "Abetare e re" është hartuar me një specifikë të veçantë. Krahas ushtrimeve për nxënesin, jepen edhe këshilla për mësuesin, metodën se si duhet të mësohen shkronjat dhe tingujt.
41 f. ; 20 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1919

Autor

D.[aiu], Sh.[efqet]

Botuesi

Shtypshkronja "Elbasani", Elbasan

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-F-66

Lloji

Libër

Citimi

D.[aiu], Sh.[efqet], “Abetare e re : për shkolla fillore t' ulta djelmsh e vajzash,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 29, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/739.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder