Materiali

 

Abetare

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Kjo abetare u hartua me alfabetin e Manastirit (1908) dhe me alfabetin e Stambollit (1884). Teksti është i ndarë në pjesën e mësimit të shkronjave dhe në pjesë leximi. Përdoret metoda fonetike, si në botimet e mëparëshme.
26 f. ; 21 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1910 (1326)

Autor

Korça, Ali

Botuesi

Shtypshkronja "Korça", Korçë

Formati

21 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-E-50

Lloji

Libër

Citimi

Korça, Ali, “Abetare ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/730.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder