Materiali

 

Abetar : krejt i ilustruar me 50 piktura

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Teksti mbështetet në metodën fonetike, analitiko-sintetike. Është i ilustruar me figura, me ngjyra.
Në faqen e tit.: "Pranuar nga Ministrija e Arsimit me Nr. 1984/I datë 5-IX-1938"
82 f. : me il. ; 22 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1938

Autor

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef

Botuesi

"Kristo Luarasi", Tiranë

Formati

22 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-D-13

Lloji

Libër

Citimi

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef, “Abetar : krejt i ilustruar me 50 piktura,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/729.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder