Materiali

 

Abetar për shkollat fillore të Shqipërisë

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Ky tekst është ribotim i abetares së vitit 1933. Hartuar me metodën analitiko-sintetike.
72 f. : me il. ; 24 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef

Botuesi

"Kristo Luarasi", Tiranë

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-C-67

Lloji

Libër

Citimi

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef, “Abetar për shkollat fillore të Shqipërisë ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/728.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder