Materiali

 

Abetare toskërisht

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Në shpinën e kopertinës janë paraqitur alfabetet në gjuhën shqipe, frënge, turqisht, greqisht, bullgarisht. Është përdorur metoda alfabetike dhe silabike. Nga botuesi janë marrë si modele abetaret e Sami Frashërit e Gaspër Benusit.
16 f. : me il. ; 20 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1909

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Selanik

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-F-24

Lloji

Libër

Citimi

-, “Abetare toskërisht,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/727.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder