Materiali

 

Abétar i vogel shqyp mas abévét t' Bashkimit é t' Stambollit : mé trégimé n' t' dy dhialéktet

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Ky tekst u hartua mbi baza pedagogjike duke përdorur dy alfabete dhe dy dialekte, alfabetin në dialektin e gegërishtes veriore dhe alfabetin e Stambollit.
27 f. ; 23 cm.
Lek Gruda është pseudonimi i shkrimtarit, politikanit, atdhetarit, Luigj Gurakuqi.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1906

Autor

Gruda, Lek [Gurakuqi, Luigj]

Botuesi

N. N. Voicu, Mihai-Voda, Bukuresht

Formati

22 cm

Gjuha

alb

Identifikuesi

A/6-D-37

Lloji

Libër

Citimi

Gruda, Lek [Gurakuqi, Luigj], “Abétar i vogel shqyp mas abévét t' Bashkimit é t' Stambollit : mé trégimé n' t' dy dhialéktet,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/726.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder