Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(12 materiale)

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, historinë dhe mësimdhënien e gjuhës, këndimit e matematikës në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 11-12 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/865.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, mësimdhënien e gjuhës e këndimit në shkollën fillore dhe të fizikës në gjimnaz.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit si dhe programin analitik të…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 9-10 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/864.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, didaktikën dhe historinë.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
211-274, [64] f. ; 23 cm.
Revista ka në fund dy…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 7-8 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/863.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi edukimin, pedagogjinë, didaktikën dhe mbi të mësuarin e gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 4 (1928) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/861.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, didaktikën dhe mbi të mësuarin e aritmetikës dhe gjuhës në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 3 (1928) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/860.

Etiketat: