Materiali

 

Mësuesi : Vit. 6, nr. 4 (1928)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia

Pershkrimi

Revista përmban shkrime mbi edukimin, pedagogjinë, didaktikën dhe mbi të mësuarin e gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
112-160, [49] f. ; 23 cm.
Revista ka në fund dy rubrika shtesë: "Goja e popullit t'onë" dhe "Fjalori"

Upload 03.07. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1928

Autor

Gurakuqi, Karl

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo P. Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 4 (1928) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/861.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder