Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(7 materiale)

Në faqen e tit.: "e rrjeshtuame pas parimevet të pedagogjikës e të psihollogjisë dhe e pëlqyeme prej komisionit t' arësimit me bravurën e parë prej lirash italiane 300 n. i prot. 8183"
Ky tekst u mbështet në kriteret e përcaktuara në…
Citimi

Minga, Jan K., “Abetare kombëtare shqip : pjes' A : përgatitore vit A' shkollar,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/732.

Etiketat:

 
Teksti përmban pjesë leximi në mbështetje të mësimit të lexim-shkrimit. Gjenden 43 pjesë të zgjedhura me kujdes, në poezi e prozë. "Plotësori i Abetarit", është botuar njëherësh me "Abetar-en" nga Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit.…
Citimi

Logoreci, Mati, “Plotsori i Abetarit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/725.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
192 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 30, nr. 1-12 (1920),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/606.

Etiketat:

 
Luftërat ballkanike në periudhën e viteve 1900-1915.
Citimi

Durham, Edith, “Twenty Years of Balkan Tangle,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/523.

Etiketat:

 
Abetare për shkollat fillore "mas methudhës analitike - synthetike të Shkrimit e të Këndimit". Në faqen e parë ka një fotografi të "Fatosit Kruetanë", Skënderbeut. Ka 119 faqe dhe shoqërohet me ilustrime si dhe "me nji mësim si me e…

Koleksioni

Citimi

_, “Abetare : për shkollë fillestare të Shqypnis : për të I e të II vjetë shkolluer,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/347.

Etiketat: