Materiali

 

Abetare : për shkollë fillestare të Shqypnis : për të I e të II vjetë shkolluer

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Abetare për shkollat fillore "mas methudhës analitike - synthetike të Shkrimit e të Këndimit". Në faqen e parë ka një fotografi të "Fatosit Kruetanë", Skënderbeut. Ka 119 faqe dhe shoqërohet me ilustrime si dhe "me nji mësim si me e perdorue".
(E para dorë), botim i parë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1920

Autor

_

Botuesi

Zoja e Papërlyeme, Shkodër

Formati

20.5 cm.

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-F-9

Lloji

Libër

Citimi

_, “Abetare : për shkollë fillestare të Shqypnis : për të I e të II vjetë shkolluer,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/347.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder