Materiali

 

Agimi i Gjytetniis

Subjekti

Moral, Etikë, Didaktikë

Pershkrimi

Libri, me përmbajtje morale dhe didaktike, është i ndarë në katër pjesë.
Pjesë e parë - "Shoqnija"
Pjesë e dytë - "Besimi e Atëdheu"
Pjesë e tretë - "Atdhedashtnija"
Pjesë e katërt - "Giuha"
Autori citon dhe analizon thënie nga filozofë të njohur botërorë. Ai ia dedikon veprën e tij A. Gjergj Fishtës, O.F.M. Libri ka gjithsej 144faqe.

Etiketa

Koleksioni

Data

1910

Autor

Gjeçov, Shtjefën Konstandin

Botuesi

Shtypshkroja "Nikaj", Shkodër

Formati

19cm.

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-R-11

Lloji

Libër

Citimi

Gjeçov, Shtjefën Konstandin, “Agimi i Gjytetniis,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/348.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder