Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
196 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers së Jezu Krishtit : Vit. 34, nr. 1-12 (1924) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/610.

Etiketat:

 
Përmban shkrime me përmbajtje fetare dhe kulturore.
194 f., me il.
Revista ndryshon formatin.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 33, nr. 1-12 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/609.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 32, nr. 1-12 (1922),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/608.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
192 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 31, nr. 1-12 (1921),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/607.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
192 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 30, nr. 1-12 (1920),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/606.

Etiketat: