Materiali

 

Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 31, nr. 1-12 (1921)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
192 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1921

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Zoja e Papërlyeme, Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 31, nr. 1-12 (1921),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/607.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder