Materiali

 

Lajmtari i Zêmers së Jezu Krishtit : Vit. 34, nr. 1-12 (1924)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
196 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1924

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

[Zoja e Papërlyeme, Shkodër]

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers së Jezu Krishtit : Vit. 34, nr. 1-12 (1924) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/610.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder