Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(99 materiale)

Revista përmban rubrika si "Nga jeta e jonë", "Bota siç është", "Shtylla pedagogjike" etj.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 3 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/760.

 
Revista përfshin rubrikat "Çashtje shoqnore", "Çështje ekonomike", "Portrete", "Shkrimtari i ri", "Nga jeta e kafshëve" etj.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 2 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/759.

Etiketat:

 
Në faqen e parë të revistës, krahas titullit pasqyrohet përmbajtja, me autorët dhe shkrimet e tyre respektive. Shkrimet janë letrare, përkthime, filozofii, sociologji, arsim, kulturë etj.

Upload 31. 10. 2019

Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 1 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/758.

Etiketat:

 
Ky tekst është ribotim i abetares së vitit 1933. Hartuar me metodën analitiko-sintetike.
72 f. : me il. ; 24 cm.

Upload 21. 10. 2019
Citimi

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef, “Abetar për shkollat fillore të Shqipërisë ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/728.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare : Vit. 46, nr. 1-12 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/622.

Etiketat: