Materiali

 

Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 1 (1936)

Subjekti

Kultura, progresi, qytetërimi

Pershkrimi

Në faqen e parë të revistës, krahas titullit pasqyrohet përmbajtja, me autorët dhe shkrimet e tyre respektive. Shkrimet janë letrare, përkthime, filozofii, sociologji, arsim, kulturë etj.

Upload 31. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës]

Botuesi

Gaqo Evangjeli, Korçë

Formati

28 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 1 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/758.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder