Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(26 materiale)

Në këtë numër trajtohen disa rubrika:
1. "Pjesa theorike", 2. "Pjesa didaktike", 3. "Pjesa gjuhsore", 4. "Pjesa enciklopedike", 5. "Pjesa sportive", 6. "Folklora", 7. "Mësime shembellore".
Revista del një herë në muaj.
32 f., 26…
Citimi

Vinjau, Vasil, “Edukata e Re : rivistë pedagogjike : Vit. 8, nr. 1 (1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/868.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Upload 28 .09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 41, nr. 1-12 (1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/617.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" - Roma
Sezione Albanese

Giannini Amedeo : Parathënie
Bartoli Matteo : Tepricat e dialektit shqiptar në Istria.
D. Nilo Borgia : Çështja e gjuhës.
Ugolini L.M. : Zbulimet arkeologjike…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume I,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/360.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, letërsi, folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 3, nr. 12 (1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/175.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, pedagogji, histori, etnografi, bibiliografi, folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 3, nr. 11 (1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/174.

Etiketat: