Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.

Revista e këtij viti ka disa gabime shtypi në renditjen e numrave të faqeve:
në nr. 2, faqja me nr. 31 (para f. 29), duhet të…
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers Jezu Krishtit : Vit. 5, nr. 1-12 (1895),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/951.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
182 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : rivistë kulture fetare : Vit. 54, nr. 1-11 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/630.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 53, nr. 1-12 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/629.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
384 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 52, nr. 1-12 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/628.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
384 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 51, nr. 1-12 (1941),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/627.

Etiketat: