Materiali

 

Lajmtari i Zêmres së Krishtit : rivistë kulture fetare : Vit. 54, nr. 1-11 (1944)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
182 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1944

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

[Zoja e Papërlyeme, Shkodë]

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : rivistë kulture fetare : Vit. 54, nr. 1-11 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/630.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder