Materiali

 

Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 53, nr. 1-12 (1943)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1943

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 53, nr. 1-12 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/629.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder