Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(37 materiale)

Në faqen e titullit është vula "Collegium S. Francisci Saveri, Scodrae". Libri nuk ka autor, vend dhe vit botimi. 73 faqe.
Citimi

-, “Grammatika ia folmàrmia shcyptáré : e permblédhmé mè pak fiale per perdorim t' fmiivé,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/449.

Etiketat:

 
Abetarja është hartuar me alfabetin e shoqërisë "Bashkimi". Nuk ka shtëpi botuese, vend dhe vit botimi. Në kopertinë ka një vulë të shtypshkronjës "Zoja e Papërlyeme". 34 faqe.
Citimi

[Shoqëria Bashkimi], Shkodër, “Abetari : i citun prej shocniet t' bashkimit t' giuhes shcype,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/446.

Etiketat:

 
Abetarja është hartuar me alfabetin e "Shoqnisë Bashkimi". I mungon autori, vendi dhe viti i botimit. Mendohet të jetë botuar nga Shoqëria Bashkimi. Pas faqes së titullit ka të shkruar : "Cum approbatione superiorum". 41 faqe.
Citimi

-, “Abétari per shkolla filltaré t' Shcypniis : libri i pare,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/445.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale", Roma
Sezione Albanese

Carlo Tagliavini : Gjuha shqipe.
Rudolf Leutelt : Kontribute të morfologjisë gjeologjike të Alpeve...
D. Nilo Borgia : Priftërinjtë Basilianë të Italisë në…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume V - VI,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/362.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" - Roma
Sezione Albanese

Matteo Bartoli : Marrëveshje të vjetra në mes gjuhës shqipe dhe gjuhëve të tjera motra.
Giuseppe Schiro : Rreth gjuhës shqipe dhe shkrimeve të saj...
Roberto…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume II,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/361.

Etiketat: