Materiali

 

Grammatika ia folmàrmia shcyptáré : e permblédhmé mè pak fiale per perdorim t' fmiivé

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Në faqen e titullit është vula "Collegium S. Francisci Saveri, Scodrae". Libri nuk ka autor, vend dhe vit botimi. 73 faqe.

Etiketa

Koleksioni

Data

pa vt.

Autor

-

Botuesi

p.sh.b.

Formati

23 cm.

Gjuha

shqip

Identifikuesi

A/3-F-67

Lloji

Libër

Citimi

-, “Grammatika ia folmàrmia shcyptáré : e permblédhmé mè pak fiale per perdorim t' fmiivé,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/449.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder