Materiali

 

Oroe permi Abétaar Shcyp = Osservazioni sopra l' Alfabeto Albanese

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Teksti është dygjuhësh, shqip dhe italisht. Librit i mungon kopertina dhe frontespici. Nuk ka autor, shtëpi botuese dhe as vit botimi. Hartuar me alfabetin e shoqërisë "Bashkimi". Mendohet të jetë përpiluar nga Luigj Gurakuqi dhe botuar në Napoli gjatë fundshek. XIX. Ka 23 f.

Etiketa

Koleksioni

Data

shek. XIX

Autor

[Gurakuqi, Luigj]

Botuesi

p.sh.b. [Napoli]

Formati

18 cm.

Gjuha

shqip - italisht

Identifikuesi

A/4-R-14

Lloji

Libër

Citimi

[Gurakuqi, Luigj], “Oroe permi Abétaar Shcyp = Osservazioni sopra l' Alfabeto Albanese,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/453.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder