Materiali

 

L' Albania di Re Zog

Subjekti

Histori, gjeografi, politikë

Pershkrimi

Një panoramë e përgjithshme e Shqipërisë monarkike me mbret Ahmet Zogun. Përshkrim i disa qyteteve të Shqipërisë si dhe i jetës ekonomike dhe politike të saj. Në fletën e parë gjendet një foto e mbretit Zog I. Janë 162 faqe, fletët me foto janë të panumëruara.

Etiketa

Koleksioni

Data

1930

Autor

Traglia, Gustavo

Botuesi

"Edizioni Tiber", Roma

Formati

24 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

A/1-C-4

Lloji

Libër

Citimi

Traglia, Gustavo, “L' Albania di Re Zog,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/452.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder