Materiali

 

Abetar : për shkollat popullore shqipe

Subjekti

Gjuha shqipe, tekste për shkolla fillore, abetare

Pershkrimi

Në krye të faqes së tit.: Botim’ i Ministris’ s’Arsimit – Nr. 1
Tekst shkollor për klasën e parë, i ndarë në dy pjesë: pjesa e parë e abetares përmban shkronjat e alfabetit dhe, pjesa e dytë përmban “Këndime”. Bot. 2
112 f. : me il. ; 20 cm

Etiketa

Koleksioni

Data

1924

Autor

Paluca, Ndue

Botuesi

“Mbrothësija” Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

20 cm.

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv, 5-F-34

Lloji

Libër

Citimi

Paluca, Ndue, “Abetar : për shkollat popullore shqipe,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/451.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder